Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete radionici o elektronskom poslovanju koja će se održati u utorak, 22. septembra 2015. godine na Univerzitetu Singidunum (Železnička 5, Valjevo) sa početkom u 9.30 časova.

Ova obuka organizuje se u okviru aktivnosti projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ koji finansira Evropska unija, a realizuje u saradnji sa Agencijom za regionalni razvoj opština kolubarskog okruga – ARROKO.

Malim i srednjim preduzećima biće predstavljene osnove elektronskog poslovanja i približen koncept elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija koje se mogu iskoristiti kao inovativno sredstvo za povećanje konkurentnosti i sniženje troškova poslovanja.

Učesnicima će se obratiti Aleksandar Vujić Subotić, Načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove grada Valjeva, Lešek Jakubovski, vođa projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ i Bojan Bošković, direktor Agencije za regionalni razvoj opština kolubarskog okruga. Trening će održati Siniša Begović, eskpert na projektu.

U prilogu poziva nalazi se dnevni red. Skup će biti medijski ispraćen.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu.

Molimo Vas da potvrdite učešće na obuci najkasnije do petka, 18. septembra 2015. na adresu s.lekic@eposlovanje.biz i vlada.arroko@gmail.com.

Više informacija o projektu „Razvoj elektronskog poslovanja“ možete da potražite na www.eposlovanje.biz, a za sva dodatna pitanja u vezi sa obukom možete nas kontaktirati na 011 323 5915.

 

AGENDA

POZIVNO PISMO