Na osnovu sporazuma o saradnji sa partnerskim Univerzitetom DHBW Ravensburg, Nemačka u okviru programa EU Erasmus+ iz oblasti studentske mobilnosti, otvoren je poziv za sve studente TURIZMA i studente prve i druge godine EKONOMIJE, MARKETINGA I PSIHOLOGIJE i INFORMATIKE koji bi želeli da provedu semestar na ovom univerzitetu. Trajanje razmene je 3 meseca (od 27. marta do 24. juna i od 26. juna do 23. septembra 2019. godine). Broj raspoloživih mesta je dva u prolećnom i dva u letnjem semestru. Projekat razmene sa DHBW Ravensburg se završava u junu 2020. godine i ne može se predvideti da li će nove prilike postojati.

ROK za prijavu je 10.02.2019. Prijavljivanje se vrši kod rukovodioca odgovarajućeg departmana/studijskog programa.

 

Takođe, ponovo je otvoren poziv za jednog studenta našeg fakulteta da letnji semestar provedu na Univerzitetu TED u Ankari, Turska. S  obzirom na to da semester na ovoj partnerskoj instituciji počinje 11.02.2019. godine, neophodno je da se zainteresovani studenti i to sa studijskih programa EKONOMIJA i MARKETING I PSIHOLOGIJA prijave rukovodiocima svojih departmana do 31.01.2019. Ovo je poslednji poziv za razmenu sa ovom institucijom.

O načinu stipendiranja možete detaljnije pročitati na ovom LINKU.

Dodatne informacije o procedurama i načinu prijavljivanja možete naći na sajtu našeg fakulteta u sekciju International Cooperation/Mobility/Outgoing students.

Želimo Vam puno uspeha!