U mesecu kada se u svetu obeležava Dan pismenosti, 8. septembra ove godine, naš Fakultet je proslavio 12 godina postojanja.

DSC_1103 (2)

Radnim sastankom zaposlenih na temu „Dalji pravci razvoja“, napravljena je retrospektiva brojnih obrazovnih, naučnih i projektnih aktivnosti, kao i aktivnosti doprinosa lokalnoj zajednici. Takođe, dati su predlozi i inovacije u nastavnom procesu i kurikulumima za naredni period rada Fakulteta.

DSC_1102 (2)

Kontinuranim unapređenjem kvaliteta rada, studijskih programa i kurikuluma, nastavog kadra i tehničke opremljenosti Fakulteta, prilagođavali smo se savremenim konceptima obrazovanja i potrebama tržišta, čemu svedoči i 12 akreditacionih procesa studijskih programa, ustanove i nauke kroz koje smo uspešno prošli. Izgradili smo sliku ozbiljne akademske institucije priznate u domaćim i inostranim okvirima.

DSC_1110-Edit

Kroz aktivnu saradnju sa privrednim i javnim kompanijama, postali smo važan učesnik obrazovnog i društvenog života Grada Valjeva. Izgradili smo reputaciju društveno odgovorne kompanije i postali prepoznatljivi po savremenim programima, stručnim obukama i događajima koje organizujemo i međunarodnoj saradnji sa partnerskim institucijama iz Nemačke, Holandije, Rusije, Slovenije i Mađarske.

Očekujemo da će period ispred nas doneti još bolje rezultate, još uspešnije studente i neke nove saradnje.

DSC_1106 (2)