Dragi studenti,

Na pragu nove školske godine delim sa Vama zadovoljstvo koje donosi akademska godina pred nama. prof. dr Olivera Nikolić, Predsednik Fakulteta, Singidunum Valjevo -250x350
Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija u Valjevu Univerziteta Singidunum je prvi akreditovani Fakultet u Srbiji po Zakonu o visokom obrazovanju u 2007. godini i među prvima reakreditovan 2013. godine.

Svesni svoje uloge u društvu od samog početka usvojili smo da naša konkurentska prednost u visokom obrazovanju bude poštovanje i primenljivost principa održivog razvoja.

Stručna znanja koja naši studenti stiču na predavanjima, putem različitih stručnih obuka, koristeći savremene informacione tehnologije i učeći strane jezike, personalne i poslovne veštine, stručnu praksu i nastavne predmete, omogućavaju im da ta znanja primene na efikasan i društveno prihvatljiv način u najvišem interesu poslodavaca, ali i celokupnog okruženja.

Zahvalna sam kolegama što su svoj profesionalni rad uložili u stvaranje i razvijanje ovog Fakulteta, njegovu sadašnjost i budućnost. Kroz timski rad studenata, nastavnika i saradnika radićemo na permanentnom preduzetničkom učenju i stalnom usavršavanju nastavnih sadržaja sa ciljem podsticanja preduzetničkog duha i efikasnijeg korišćenja kreativnih potencijala.

Promovišući vrednosti kao što su poštenje i etičnost, saradnja radi postizanja zajedničkog cilja, poštovanje i odanost koji doprinose stvaranju profesionalnih i fer odnosa i izuzetnost u svim našim aktivnostima, mi na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija verujemo da je samo takav odnos uz neprestano inoviranje znanja i metoda rada, uslov za održavanje naše vodeće pozicije u obrazovnom sistemu Srbije.

Sa željom da zajedničkim radom stvorimo bolju budućnost za sve nas, kroz kvalitetno obrazovanje i vrednosti kojima stremimo, želimo Vam dobrodošlicu.

Prof.dr Olivera Nikolić,

Predsednik Fakulteta zdravstvenih i poslovnih studija,
Univerzitet Singidunum